Jumaat, 21 Ogos 2009

Marhaban Ya Ramadhan 1430H

Hey poro menungso.
Jaman wis ra toto
Ati wis angel ditoto
Maksiat nang kene kono
Wis podho kakehan duso
Alhamdulillah wulan poso wis teko
Ayuh podho elingo marang gusti kang kuoso

Marhaban Ya Syahru Romadhon

7 Ulasan:

Blogger pharmaniagamanufacturing berkata...

Salam Ramadhan......

Sabtu, Ogos 22, 2009 7:19:00 PG  
Anonymous kembang kantil berkata...

kulonyuwoon...

Salam perkenalan..melaku ngetan melaku ngidol. Kok weroh umahe jowopinter, kepengen arek melebu...

Aku bioso dolan neng muor. Neng Parit Zain...tapi biyen la moso aku cilik2 pak lek (paman) ku ngejae. Saiki wes tuek2 okeh rewele adhoh karo gonku..jarang2 merono, nek enek kenduri manten gone dulor2 baru merono..

Isnin, Oktober 26, 2009 4:34:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

pharma,
Salam..


kembang,
Salam.O,koyok ngono....... Sa iki koe manggon nang endi? Wis piro anak'e? Kerjo nang endi? :)

Selasa, November 10, 2009 2:01:00 PTG  
Anonymous Tanpa Nama berkata...

ooalah...aku manggon neng Sabak Bernam Selangor. kerjane konco karo bocak2 cilik ae....isuk longo tengahari balik...anak e wes rame...kreto myvi wes orak sedeng...

Khamis, November 12, 2009 5:12:00 PG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

O, Sabak Bernam yo, akeh wong jowo nang kono kan....Ngajar nang sekolah yo? Nek anak'e wes rame, tuku Exora la kang...hehehe...

Khamis, November 12, 2009 2:37:00 PTG  
Anonymous kembang kantil berkata...

Memang akeh wong jowo neng kene..macem2 jenenge..jowo ponorogo, pegelen,pacitan, jowo cerebon...embohlah...tapi wes arek pupus jawane. bocah2 cilik wes orak diwarai jowo karo mak bapae. he he he termasuk aku jugak...tapi saiki wes gedi tak warai ngomong jowo. alhamdulillah podo reti wesan..

Jumaat, November 13, 2009 1:11:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

Podo la koyok kampungku. Bocah2 wis ora iso ngomong jowo. Aku ki pakkal jaman cilik2 mbien manggon karo yaie, memang ngomong boso jowo waey saban dino..

sa iki nang omah nang kampong kono emak karo bapak ku wae seng ngomong jowo, adik-beradik yo wes podo ngomong melayu kabeh.... Aku ki pun suwi manggon nang KL, ora ono konco arek dilawan ngomong jowo, boso jowo pun wes akeh seng lali....ngomong jowo nang njero blog iki waey la.... hehehe.

Isnin, November 16, 2009 1:49:00 PTG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama