Isnin, 11 Ogos 2008

E-mel seko kang Marzuki

Assalamualaikum.....

Wis suwi tenan aku orak nulis nang kene. Wis limang bulan. Ora ono cerito apik pun yo, males arek nulis pun yo.

Nang ngisor iki aku 'copy & paste' e-mel seko kang Marzuki. E-mel tanggal 31 Julai 2008. [Kang Marzuki, aku lebokne e-mel mu nang kene yo...]
Subject: Re: TQ...JAZAKAULLAH...KESUWUN..

ASSALAMUALAIKUM.....

KHABAREY... WES SUII BANGET ORAKERUNGU BERITO...

MEREM MELEK..MEREM MELEK... WES MEH TEKO BULAN POSO...

SA IKI... RIKO ISIH NENG KL PO WES NGALEH NGON LAIN..

AKU JEK NENG KENEY WAEY.... KASEK PENCEN... MENOWOW...ENGKO 2013...
NEK KETEKAN ... UMOR REY....NEK ORAK PIKUN....RETI PIKUN PO RA...PIKUN KUI... NYANYUK.... OTOWO BUYUTEN..... TANGAN NEY/// NYEKEL PEN ORA ISO NEH.... KEDER..KEDER ...

SAIKI REJEB... TANGAL 27..... ISROK MIKROJ.... ENGKO NEK BULAN RUAH...( SHAABAN ) MUSIM KENDURI.... MEK BALIK KAMPONG YO... MANGAN SEGO AMBENG WAEY....KENDURI MBEN MBENGI.....RA BELIK KAMPONG PO...

WES .. NGKO NEK ISO BUALAN NEN,,,,,



Aku balas;

Waalaikumusalam.

Kabare waras. Alhamdulillah.

Eleng meneh kue karo aku yo. He he he.

Emakku wis nakoni, kapan arek balek kampung. Rambutane akeh, ora eneng seng mangan. Eneng telong pokok kabeh. Pokok seng nang buri entek rambutane kabeh dipangan ketek. He he he.

Insya-Allah, balik kampung jugak kenduri aruahan mengko. Entuk ngeroso sego ambeng sekali. He he he.

Yolah. Kapan-kapan nek penak sembang manehlah yo.

Wassalam.

19 Ulasan:

Blogger Sastri berkata...

rambutane manissss... sedappp wooo...

wes pirang bulan orak updet ki? :p

Selasa, Ogos 12, 2008 2:49:00 PTG  
Anonymous cikin berkata...

biyuhh..uwes suwi banget orak eneng melebu kene.
"OTOWO BUYUTEN" opo yo? orak reti pulak aku. hehehe..

Rabu, Ogos 13, 2008 12:19:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

sas
Wong seng nandur manis, buahe pun manis jugak la... He he he!

Wis arek nem bulan.......! :p


Cikin,
Opo kuwi?
Nek 'wetenge buyut' aku reti la... Ha ha ha!

Khamis, Ogos 14, 2008 12:34:00 PTG  
Blogger xiiinam751, musafir denganMu berkata...

Isek yo kenduri ambeng nang kampung e riko! Nang kene wes dak eneng. Kenduri aruah,Yasinan,kabeh kenduri ne coro 'buffet'.Wes dak enek coro gejubus/rewang meneh.

Sabtu, Ogos 16, 2008 5:15:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

xiiinam751,
Nang kampungku ijek eneng kenduri ambeng. Ijek akeh wong tuo-tuo agak'e. Jajal kue ndelok entri seng lawas - September 2007. Eneng gambar-gambar kenduri ambeng nang omah wong tuo-ku taun lepas. Kenduri taun iki ora sempet arek ngambare. :D

Khamis, Ogos 21, 2008 7:01:00 PTG  
Anonymous benludin berkata...

adehh...bagi kamus kat gua...hehehe

Jumaat, Ogos 29, 2008 4:27:00 PTG  
Blogger Exotica / Aida Kamsuri berkata...

Blog sopo iki?

Neng kampunku rambutane wes entek.Bosok kabeh.Orak eneng seng mangen. Emakku wes nalipon pirang kali, tapi aku orak balik-baik.

Sabtu, Ogos 30, 2008 5:21:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

benludin,
Kamus Jawa ada di side bar. Tak tak berapa lengkap-lah. :D


Aida,
Blog sopo maneh. Blog aku-lah. :D

Podo-lah koyok nang kampung-ku. Pulasan pun wis entek. Kampung-my nang endi?

Selasa, September 02, 2008 9:04:00 PG  
Blogger Exotica / Aida Kamsuri berkata...

Kampungku neng Parit Sulong. Gedi ne neng Semerah. Kue nang negndi iki?

Rabu, September 03, 2008 1:36:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

aida,
Owh. Mbien cilik-cilik selalu lungo Semerah kambek paman-ku. Embah wedok / dulur akeh seng manggon nang Pt Usop. Gedi nang Pt Jowo. Sa iki manggon KL. :D

Khamis, September 04, 2008 10:16:00 PG  
Blogger aoc gold berkata...

THE WIND

(Part I)

Who has seen the wind?

Neither I nor you;

But when the leaves hang trembling,

The wind is passing through.

(Part II)

Who has seen the wind?

Neither you nor I;
But when the trees bow down their heads,

The wind is passing by.

~by wow powerleveling

Sabtu, September 06, 2008 12:20:00 PTG  
Blogger dilaOHdila berkata...

Black...kuwe kok suwi orak balek
sampek rambutaney TUKKUL
mengko balik reny ojo lali gowwo buah BUttan Yo black (ngehngehngeh)

Rabu, September 17, 2008 7:00:00 PG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

Dilla,
Buah rambutan ne wis suwi entek la Dilla. Nik buah kopi yo akeh. He he he!

Rabu, September 17, 2008 11:30:00 PG  
Blogger t.a.t.a berkata...

sego ambeng! kepenak ehh.. wes sue orak ngeroso..

Rabu, September 17, 2008 1:11:00 PTG  
Blogger Yunus Badawi berkata...

JP,
Kok suwi temen orak kue update blog jowo mu? Cerito kue arek riyaan orak ono ke?

Ahad, September 21, 2008 9:17:00 PG  
Anonymous Tanpa Nama berkata...

o gosh..!! kaget nemoni blog jowo. kuey uwong endi? wes pernah ketekan Semerah? bodo ki tekolah ngomahku. dak adoh seko Parit Jamil. :D

Ahad, September 21, 2008 8:20:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

t.a.t.a,
Podolah. Setahun sekali kenduri arwahan agek ketemu sego ambeng. :D


En Yunus,
Ora eneng cerito apik la kang. Males arek nolis pun yo. Hehehe!


tanpa nama,
Aku wong Muar jugak. Cilik-cilik mbien selalu jugak lungo Semerah. Embah-ku manggon nang Pt Yusof. Koe seko Parit Jamil? Lar..Wis cepak bangeti la kuwi karo omah wong tuo-ku. Hehehe!

Selasa, September 23, 2008 8:51:00 PG  
OpenID thelope berkata...

wes mangan wak?...:))

Selasa, September 23, 2008 4:12:00 PTG  
Anonymous Tanpa Nama berkata...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your monggo-mampir.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Ahad, Februari 03, 2013 6:48:00 PTG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama