Sabtu, 29 September 2007

Patang Bendo / Perkoro.....

Sastri Ratna Sari 'ngetag' aku.....

4 perkoro/bendo seng aku wedi
1. Sekso nang kubur
2. Geni neroko
3. Lemes [njero laut, kolam, opo-opolah asal njero banyu]
4. Edan

4 wong seng ngawe aku nguyu
1. Wong seng ngeletekku
2. Pak Lah
3. Koncoku, Musa [dhudu jeneng tenan] nek ndelok cerito nang tv.
4. Ketuo Polis Negoro

4 bendo seng aku sukak
1. Kereto ‘Garislangit’ku
2. Blogging
3. Ngomong seng orak-orak
4. Panganan Jowo

4 perkoro seng aku benci
1. Enteni opo-opolah..
2. Njabuti wulu irung
3. Orak eneng banyu
4. KERAjaan seng korap

4 perkara aku orak paham
1. Islam Hadhari
2. Kepiye imam kok ngapusi wong
3. Kepiye bojo imam kok orak nganggo tudung
4. Kepiye anak imam kok nduduhke aurat

4 bendo nang nduur mejo
1. Bukunota DELL
2. Telefon tangan Nokia – eneng telu
3. Pacu jempol Kingston
4. Curut cilik nganggo optik

4 perkoro seng dilakoni sa iki
1. Njagong nang bangku
2. Naip
3. Nguis idep
4. Ngiro andheng-andheng

4 perkoro arek dilakoni sak uronge mati
1. Lungo kaji
2. Ngawe ngamal jariah
3. Dhadi ya’ie, bapak, bojo, anak, putu seng soleh
4. Tobat nasuha

4 perkoro aku iki koyok opo...
1. Gonjol
2. Isinan – tapi arek
3. Dhagelan
4. Nggarang, ha ha ha!

4 perkoro aku orak keneng ngelakoni
1. Murtad, nauzubillah
2. Meteng
3. Bayen
4. Nggelek gerudi, ha ha ha!


Nek arek mboco seng boso Melayu, melebu KENE

10 Ulasan:

Blogger kudakepang berkata...

Kabare Kang

aku ki anak jowo campur bugis. tapi cumo enter ngomong jowo sitik-sitik. ngomong jowo pun jowo kasar. nak jowo keraton pengsan aku.

diucapkan tahniah pasal ngawe blog jowo. iki unik. nak aku ono kelapangan engko aku teko dolan-dolan meneh yo. kesuwon...

Ruhanie Ahmad

Isnin, Oktober 01, 2007 2:41:00 PTG  
Blogger cikin berkata...

Dhagelan karo bayen..aku orak reti opo.. pasal orak pernah kerungu. jowo mu orak podo koyo jowo ku nawane.. :D

Isnin, Oktober 01, 2007 4:48:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

Datuk Ruhanie Ahmad
Salam Datuk. Kabare waras, alhamdulillah. Kesuwon, sudi mampir kene.

Aku pun iso ngomong boso jowo kasar waey. Jowone wes campur-campur jugak. Aku generasi no. loro lahir nang Malaysia. Nek boso jowo alus yo wes orak reti. :D

Aku pun asale Johor jugak. Lahir nang Semerah, gedi nang Muar. Sa iki manggon KL. Orak eneng konco arek ngomong jowo nang kene, kuwi seng ngawe blog jowo ki. Nek penak-penak mampir kene meneh yo Datuk. Kesuwon.


Cikin,
Dhagelan kuwi koyok lucu. Bayen kuwi bayekne / manak. [Kuwi jowo klasik agake]

Rabu, Oktober 03, 2007 11:41:00 PG  
Anonymous wongnom berkata...

Seng iso nggawe kuwe ngguyu kok ketuo polis negoro mbarang. Cerito sitik kenek opo orak? Seng telu lain kae nyong pahamla pasal opo iso nggawe kuwe ngguyu..

Lho kok Datuk neng nduwor kae pon mampir neng kene yo? Kuwe mestine gedi bisnesse kuwi.

Rabu, Oktober 03, 2007 11:05:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

wongnom,
Wong lain aku orak retilah, tapi nek aku, ndelok raine pun aku wes arek nguyu. Sak urunge ndiea dhadi KPN meneh. Tapi orak apik pulak arek cerito pasal ndiea nang kene bulan-bulan poso iki. Mengko-mengkolah yo...:D

Oraklah mas. Aku ki sopolah. Niogo pun cilik-cilik waey. Datuk mampir kene melawat dulur jowo. :)

Khamis, Oktober 04, 2007 12:34:00 PTG  
Blogger zura berkata...

Mas Jowo Pinter seng nggarang! Waaakakaka...seng bener. Kue wes nduwei bojo opo orong? Angger aku rak ono kerjo, aku mampir meneh yo.. Salam.

Jumaat, Oktober 19, 2007 7:30:00 PTG  
Anonymous musnaz berkata...

oo... kang jowopinter, kuey 2nd G yo... aku ki wes 3rd G, adhoh lebih ngencret jowo ku ki.... angger aku arek jajal ngomong jowo karo mbah, mak ku, tak guyu waey (kena gelak je)

dhadi, aku harap, isolah aku jikok kelas tuisen study boso jowo nang blog iki....

tabik sifu!!!

p.s: kang, umor kuey piro kang?
p.p.s: bagus banget eneng dictionary jowo. iso aku refer, tp orak complete meneh, so, opo makna ney 2 perkataan ki; meteng karo nggarang? tq, he

Rabu, Oktober 24, 2007 1:55:00 PTG  
Anonymous musnaz berkata...

kang, kang, sori... sijhi meneh, kelalen.... kang... kakang nganggo lah wordpress kang, koyo blogmas.com kaa... kepenak sitik, spam prevention pon apik! penak banget angger arek register. - sekadar cadangan.... he he....

Rabu, Oktober 24, 2007 1:59:00 PTG  
Blogger Jenz Iggo berkata...

Mas JowoPinter,
Kok lucu banget posting iki!

Nyong orak iso komen akeh-akeh, orak patio iso ngomong!

Nak KL manggon nang ndi? Yok medang yok!

Selasa, Disember 18, 2007 10:04:00 PTG  
Blogger faizal hafiz berkata...

salam...
ak pun anak ehh wong jowo..
tapi orak isa banget ngomong jowo.
keneng lah sitik2. pulak ehh batire kabeh wong melayu KL, kabih orak keneng ngomong jowo.. nasib baik eneng blog jowo koyo kiye, keneng lah sitik2 membantu ak bhoso jowo... tq

Sabtu, April 23, 2011 3:15:00 PTG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama