Ahad, 12 Ogos 2007

Mukadimah

Assalamualaikum,

Iki nyong ngawe blog Jowo seng baru nganti blog Jowo seng mbien, http://www.jowopinter.neezmo.net/. Nyong wes males arek nolis nang kono meneh. Blog kuwi wes dileboni SETAN-SETAN GONDOL. Celoko tenan setan-setan gondol kuwi!

Akeh tenan komen [boco = spam] seng orak nggenah melebu nang kono. Komen nang entri seng baru-baru nyong sempet tapis. Tapi spam enggon komen-komen seng melebu entri-entri seng mbien-mbien wes 1,200 lebeh. Nyong ben ke waey ndisek. Nyong wes kesel arek delete nek wes akeh koyok ngono. Komen seng nunggu moderation pulak eneng 3,500 lebeh. Saban dhino. Sekali melebu kadang-kadang sampek atusan. Mulai Ogos, nyong wes block kabeh komen-komen seng arek melebu, ben spam setan-setan kuwi orak entuk melebu maneh.

Nek spam cerito-cerito seng apik-apik yo orak opo. Iki orak, kabeh cerito karo link pasal laman 18sx. Pasal kepiye arek ndowokne 'anu'lah, kipeye arek ngedekne 'anu'lah, pasal viagralah, link gambar-gambar wong wedok orak nganggo opo-opolah, emboh opo-opo maneh cerito karo link seng orak nggenah. Pirang-pirang. Astaghfirullah!

Pegel tenan! Pakkal nyong sabar. Nek orak sabar nyong bakar waey blog kuwi. Mengko-mengkolah, nek nyong wes orak males, nyong delete sitik-sitik. Ben resik. Nyong ijek sayang karo blog kuwi.

[Maaf yo konco-konco seng mboco. Tulisan nang nduur kuwi koyok kasar sitik munineā€¦]

25 Ulasan:

Blogger Sastri berkata...

mana boleh bakar blog weh... LOL... adeh... tergelak besar baca entri nih...

Sabtu, Ogos 11, 2007 5:19:00 PTG  
Blogger blackpurple berkata...

Sas,
Dhudu bakar blog, bakar wonge... he he he...

Huh! Ijek orak puas ati meneh ki!

Sabtu, Ogos 11, 2007 5:37:00 PTG  
Anonymous bagonk berkata...

eh he... pindah tenanan to...

yo wes... mugo-mugo ora dileboni setan-setan gundul meneh mas... :)

Ahad, Ogos 12, 2007 2:38:00 PTG  
Blogger blackpurple berkata...

bagonk,
Kuwilah. Tapine setan kopet pulak seng melebu nang kene mau. Racist. Wes tak delete kabeh mau...

Wes tak pasangi word verification nang kene, ben payah sitik setan kopet kuwi arek ngomen meneh... :D

Isnin, Ogos 13, 2007 2:37:00 PTG  
Blogger loveujordan berkata...

ana la afham ya akhi... helu, mumtaz , saturin... ( ni mimi ajar tau, sorry ekk )hehehe !!!

Isnin, Ogos 13, 2007 4:57:00 PTG  
Blogger ILA berkata...

errr ehhhh!!!engko desek...nyong orak faham..kuwe arek pindah seluruh ne nang kene ker???
ishhh...nyong orak paham banget lahhh...

kok yerrr..skurang2 ngeh arek sewo lori..angger arek pindah tenan..

kuwe giyeeee..nyusah ieee wong lahhh...pasal lerrrr..arek nukar2 html mening..& blablablabla..(abis lerrr..kal Puan ila menceceh..sampai malam pun tak abis2 ..hehekkkk:p)

Isnin, Ogos 13, 2007 5:09:00 PTG  
Blogger blackpurple berkata...

Kak LUJ,
Apa tu? He he he


Ila,
Seng ngalih blog jowo waey.....

Jaman ICT iki wes orak payah ngenggo lori Ila, kabeh main jari kambek keyboard waey....he he he..

Isnin, Ogos 13, 2007 5:37:00 PTG  
Blogger Kak Lady berkata...

Hehehe...kak lady baca tak paham sepatah haram....wakakakaka....

Isnin, Ogos 13, 2007 9:53:00 PTG  
Blogger 13may berkata...

hoh! satu pun tak paham...

hahha :D

Selasa, Ogos 14, 2007 11:12:00 PG  
Blogger blackpurple berkata...

kak lady,
He he he.


13may,
Ha ha ha.

Selasa, Ogos 14, 2007 12:27:00 PTG  
Anonymous Wongnom berkata...

Assalamualaikum,
Kapan arek kendurinan mbelebu ngomah baru? Sak iki neng ngendi-ngendi koyo ngono jugak la. Arek kepiye meneh, wong urip jaman iki. Mikirkea mumet endase. Tapi ojo kesel arek nggawe bondo seng apik-apik..

Selasa, Ogos 14, 2007 2:21:00 PTG  
Anonymous cikin berkata...

Assalamualaikum kang.
marah banget kuwe yo. sabar kang, mengko darah tinggi susah. sabar a'e lah. arek kepiya neh... ;)

Khamis, Ogos 16, 2007 5:42:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

Wongnom,
Waalaikumussalam,

Orak sempet arek ngawe kendurinanlah mas. Maklumlah kerjone merono-merene.. :D

Kuwilah. Macem-macem tenan sa'iki yo. Nek orak kuat imane, yo embuh! :)


Cikin,
Waalaikumussalam,

Saiki wes adem marahe.. :)

Jumaat, Ogos 17, 2007 3:54:00 PTG  
Anonymous Makhfud Saptadi berkata...

Bosonipun radi aneh wonten mriki.
Bosone campur-campur ra ngenah. Mbanyumasan campur suroboyoan campur jowo jogja campur melayu.

Lucu banget dadine.

wes ah....salam kenal kagem mas webmaster.

Jumaat, Ogos 17, 2007 8:41:00 PTG  
Anonymous Makhfud Saptadi berkata...

marah kui boso melayu.
Boso jowone nesu.

Jangan marah = ojo nesu

Jumaat, Ogos 17, 2007 8:48:00 PTG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

makhfud,
Salam mas,

Aku iso ngomong bohoso jowo 'rojak' waey.. he he he... Salah-silap bener ke yo....

Oooo... Enggonku 'nesu' kuwi 'merajuk'?

Sabtu, Ogos 18, 2007 4:22:00 PTG  
Anonymous makhfud berkata...

wah nek 'merajuk' kui ketoke luweh pas terjemahane 'aleman'.

He..he..kula mangertos menawi basanipun sami 'rojak'.

he..he..soale pengalaman ketemu wong PERAK podo ngomong jowo 'ngoko'.

Isnin, Ogos 20, 2007 8:33:00 PG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

makhfud,
He he he.

Akeh rupane 'versi' bohoso Jowo kuwi yo. Nek enggonku nang Parit Jowo, Muar kono bohoso koyok seng koyok aku ngomong ikilah bohoso Jowone...

Nek bohoso Jowo 'asli' koyok kue ngomong kuwi sitik-sitik waey aku paham. nek bohoso Jowo alus, langsung aku orak paham...he he he..

Isnin, Ogos 20, 2007 11:49:00 PG  
Blogger anielzaa berkata...

BP....paham sikit2 ja...byk yg tak paham, ada kwn jawa kat sebelah pun tak paham, dia tau sikit2 ja

Ahad, Ogos 26, 2007 2:25:00 PG  
Blogger blackpurple @ jowopinter berkata...

Anielza,
OKlah, kerana sekurang-kurang tau juga sikit-sikit. Yang langsung tak tau lagi rugi. :)

Rabu, Ogos 29, 2007 4:28:00 PTG  
Anonymous musnaz berkata...

yo kui lah... blogspot ki sak tenanney sik iso ngalangi spam.... angger kuey blogging using wordpress lebih selamat dari spam.... (giler orak reti arep ngomong jowo... masih belajar...)

Rabu, Oktober 24, 2007 9:54:00 PG  
Blogger Carticadelillah berkata...

ami amit .. bocah parit rojo arep lalu kie

Khamis, November 29, 2007 5:31:00 PTG  
Blogger Carticadelillah berkata...

alhamdulillah, aneng meneh wong bandar seng iso omong jowo. bocah saiki opo iso. bapak ae, mbok ae wong jowo, anak ae kok belakak belekuk. piye tho

Khamis, November 29, 2007 5:35:00 PTG  
Blogger Carticadelillah berkata...

ajeng wangsol.. kesuwon seng katah katah ..

Khamis, November 29, 2007 5:36:00 PTG  
Blogger cik bubu berkata...

bertambah bahasa jawa saya malam ni.haha.best lah!

Rabu, Oktober 27, 2010 1:33:00 PG  

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama